Bokeskekort

For en stund tilbake lagde jeg mitt første bokeskekort. Jeg ble mildt sagt ikke fornøyd, verken med oppsett eller farger eller selve bokesken. I mitt hode var det noe som skurret, og det har derfor aldri sett dagens lys på denne bloggen.

Det hører imidlertid med til historien at mottaker ble kjempefornøyd og mottakers bror ga henne følgende beskjed: “Sånn skal jeg få til bursdagen min også!” Hun bestilte derfor en bokeske av meg for å gi til sin bror, som fyller 59 år i morgen. To spørsmål: 1. Hadde jeg noe valg? 2. Kunne jeg ha sagt nei til å klø hull i hodet mitt for å komme opp med en løsning jeg kan stå for?? Med tanke på tittelen på dette innlegget og de få bildene jeg har å vise frem er vel svaret på spørsmål 1 nei. For svar på spørsmål 2, se svaret på spørsmål 1.

Nok en gang ble jeg ikke fornøyd, men her er da bokeskekortet mitt. Edwin er farget med Copics (B99, 97, 95, 93, 91, E13, 11, 00, 000, 0000, R20, W5, 3, 1, har glemt hva jeg brukte til håret) og papirer er fra Maja Design.

Har prøvd å fargelegge på en litt annen måte på denne esken, for å prøve å få litt mer liv i motivet mitt, men vet ikke helt om det ble særlig vellykket…

Baksiden har jeg gjort veldig enkel. Brukt en spellbinders-die som jeg har satt på hvite MM tiny alphas på som jeg har fargelagt med W3 for å matche det grå i mønsterarkene. Jeg må prøve å finne ut hvorfor bokeskekortene mine blir såpass mislykkede, jeg har jo så lyst til å lage de like fine som alle andre klarer rundt omkring i blogland.

*går i tenkeboksen for å finne ut hva jeg gjør galt siden bokeskene mine blir så kjipe*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.