Dåpskort til Isabelle

Kusinen min slår flere fluer i en smekk og døper sine fire barn 26. februar. I den anledning har min tante bestilt fire dåpskort. Dette er da det første jeg har laget. Det er ikke akkurat noe tradisjonelt dåpskort, men sånn blir det når dåpsbarnet går på skolen og er i stand til å lese dåpskortet sitt selv.

My cousin is killing several birds with one stone and is christening her four children on February 26. For the occasion my aunt has ordered four christening card. This is the first I’ve made. It’s not exactly your typical christening card, but that’s just how it is when the kid being christened is in school and more than capable of reading her own card.

Tilda med ballong er som alltid fargelagt med Copics, blomstene er fra WOC, mønsterarkene fra Pion Designs “Från mitt hjärta II”-kolleksjon”. Perlene er fra Kaisercraft. Ble ikke helt fornøyd med rosafargen jeg valgte på teksten, tror jeg burde ha gått for Angel Pink til å skrive med istedenfor Rose Bud som jeg valgte (Memento Dual Marker), men jeg var redd Angel Pink ville bli for lys… Ellers har jeg brukt osteklut og et stempel som jeg tror er fra NSS.

Tilda with balloon is, as always, colored with Copics, the flowers are from WOC, the patterned papers from Pion Design’s “From My Heart II” collection. The pearls are from Kaisercraft. I wasn’t happy with the pink I chose for my text, I think I should have gone with Angel Pink to write with instead of Rose Bud that I actually chose (Memento Dual Marker), but I was afraid that Angel Pink would be too pale. I’ve also used cheesecloth and a stamp that I think is from NSS. 

En ekstra titt på Tilda. Hun har fått bling fra Kort og Godt på sløyfen, liquid pearls i Opal White her og der og Glossy Accents på ballongen.

An extra look at Tilda. She’s got bling from “Kort og Godt” on her bow, liquid pears in Opal White here and there and Glossy Accents on the balloon.

Innsidene med samme oppsett bortsett fra blomstene. Gratulerer-stempelet er stemplet med Angel Pink, rammene fra WMS er Stemplet med Memento i fargen Bamboo Leaves.

The insides with the same setup minus the flowers. The text stamp (“Congratulations” in Norwegian) is stamped with Angel Pink, the frames from WMS are stamped with Memento (Bamboo Leaves).

Samme oppsett på baksiden også. Tekststempel fra Stempelglede, prikkene kommer fra WMS.

Same setup on the back as well. Text stamp from Stempelglede, the dots are from WMS..

Til slutt en titt på fargene jeg har brukt til å fargelegge Tildaen min med.

At last a look at the colors I’ve used to color Tilda.

4 thoughts on “Dåpskort til Isabelle

  1. Du, det var veldig fint dåpskort! Er i samme situasjon selv, der ei venninne skal døpe sine tre jenter i alder fra 4 til 13 ❤️ Likte veldig godt detaljene med f.eks blind i håret, og de stemplene i rammene var bare fantastiske ❤️ De må jeg lete etter 😃 Nydelig kort i fine farger meg gossine detaljer ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.