Dåpskort til Matheo

I går satt jeg og lagde nok et dåpskort mens jeg hadde ett øye på Gullruten på TV2. Veldig glad for at George-reklamen vant, det er den beste reklamen som har gått på norsk tv på leeeenge.. Jeg husker m-reklamen fra 90-tallet, som ikke kunne vises før klokken 21 fordi den var ansett som farlig eller skummel for barn. Jeg var barn på den tiden selv og syns den var genial!! Japp-reklamen med bilen som ble dyttet utenfor skråningen er også en klassiker. Og hvem glemmer “Doffen har daua!”? Nok om reklame og over til scrappingen, det er jo det som er viktig her i verden……..

Dette dåpskortet er til lillebroren til mottakeren av dåpskortet i  dette innlegget. De døpes samme dag, sammen med deres to andre søsken. Det kommer bilder av kortene deres etterhvert også, jeg må bare få laget de først. Siden dette er kortet til yngstemann i søskenflokken syns jeg det passet med små føtter fra Kort og Godt. De henger i en knute laget med divine twine i fargen aqua, som igjen er trædd igjennom eyelets fra AC. Mønsterpapiret er det fantastiske “Förgätmigej” fra Pion Designs Från Mitt Hjärta II-kolleksjon, har brukt begge sidene av arket denne gangen. Kakeserviett er fra LYB, Bliss-perler fra Kaisercraft og tekst skrevet med en Memento Dual Marker i fargen Summer Sky.

En ekstra titt på motivet, “Baby Boy” fra LOTV, som alltid fargelagt med Copics. Jeg burde ha plassert teksten min litt lenger ned ser jeg, men jeg visste ikke hvor mye plass jeg ville bruke på å skrive “Til dåpsbarnet” og jeg orket ikke tanken på å stemple og fargelegge hele motivet på nytt bare for å flytte litt på teksten, så det får duge som det er.

Enkle innsider. I utganspunktet samme oppsett som på forsiden. Mindre paneler her, riktignok (størrelsesmessig). Den blå rammen på panelene er et stempel fra WMS, jeg skjønner allerede nå at jeg kommer til å bli stor fan av akkurat de stemplene og at jeg kommer til å bruke dem mye.

Samme greiene på baksiden. Stempelet fra Stempelglede er det samme som ble brukt på kortet til Isabelle, har planer om å bruke det på de andre to også, så det er bare å bli vant til det!!

Til slutt: intet innlegg med fargelagt motiv er komplett før et bilde av tusjene jeg har brukt er med.

3 thoughts on “Dåpskort til Matheo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.