Dåpskort til Christoffer

Dette er det siste dåpskortet i en rekke på fire som min tante har bestilt. De tre foregående finner du her, her og her.

This is the last christening card in a series of four that my aunt has ordered. The other three you can find here, here and here

Som de fleste andre dåpskortene i denne bestillingen er det ikke akkurat et typisk dåpskort dette her, mottakeren av dette dåpskortet er snart fire år, så en brannmann med Maja Design-papirer må jo passe bra.

Like most of the other christening cards in this order it’s not your typical christening card, the recipient of the card is nearly four years old, so a firefighter with Maja Design patterned paper fits nicely.

Motivet er “Playing Firefighter” fra Mo Manning, som alltid har jeg fargelagt med Copics. I tillegg har jeg her stemplet rundt kantene på motivet med Inkidos “Stars”-stempel, har brukt dabber fra Adirondack i fargen Aqua til det. Funket fint siden jeg ikke har stempelpute i riktig farge, men det var en ekstra liten utfordring å rense akrylmalingen fra stempelet.

The image is “Playing Firefighter” from Mo Manning, as always colored with Copics. In addition I’ve stamped around the edges of the image with Inkido’s “Stars” stamp, I’ve used dabber from Adirondack (Aqua) for that. It worked great since I don’t have a stamp pad in the right color, but getting the acrylic paint off the stamp itself was a bit of a challenge.

En liten titt på “pynten” på kortet. Har stemplet stjernestemplene fra “Psychedelic Grunge”-settet til Tim Holtz med den samme dabberen som på motivet, samt memento “Lady bug” og “Bamboo Leaves”. Fant frem noen pebbles jeg hadde liggende og satte oppå for litt dimensjon. En pepperkakestjerneform topper det hele.

A little peek at the “embellies” on the card. I’ve stamped the star stamps from Tim Holtz’ “Psychedelic Grunge” set with the same dabber as the one I used on the image, as well as memento “Lady bug” and “Bamboo Leaves”. I found a few pebbles I had lying around and added for dimension. A gingerbread cut out star to top it off.

Har stanset ut en tag der jeg har stemplet det samme stjernestempelet som ellers og et dåpsstempel, samt skrevet navnet til dåpsbarnet og dåpsdatoen på, og festet litt turkis twine.

I’ve made a tag, stamped the same star stamp randomly on the ends as well as a christening stamp. I’ve written the name of the little boy and the christening date on the tag and added a little turquoise twine. 

Samme oppsett på innsidene. Gratulerer-stempel fra NSS, god plass til personlig hilsen på høyresiden.

Same setup on the insides. Congratulations stamp from North Star Stamps on the left, with plenty of room for a personal greeting on the right. 

Og en enkel bakside. Det samme “Drømme..”-stempelet fra Stempelglede som resten av søskenflokken har fått.

Simple back. The same “Dream..” stamp from Stempelglede that the rest of the siblings are getting on the back of their christening cards. 

Til slutt samlingen av tusjene jeg har brukt for å fargelegge motivet jeg har brukt på dette kortet.

At last the collection of Copics I’ve used to color the image I’ve used on the card. 

Deltar i følgende utfordring med kortet/Entering the following challenge with my card:

Crafts and Me – #68: Use a new image

3 thoughts on “Dåpskort til Christoffer

  1. Thihi, d tror jeg er d mest kuleste dåpskortet jeg har sett til nå 🙂 🙂 Helt fantastisk!!!! De flotte klare fargene og alt det Andre <3, nei du er rett og slett ett unikikum (kanskje ett nytt ord, men veldig bra ord altså) når d gjelder kortlaging. Kjenner jeg bare blir glad når jeg ser du har laget noe ❤ Fire super heldige dåpsbarn som får disse flotte korta! Tusen tusen takk for at du deler:):).

  2. Du er bare helt super på detaljer og gjennomførte kort…har vel sagt det noen ganger, men det er så flott det du lager! Og nydelig fargelegging som vanlig! Dette brannmannkortet var skikkelig herlig!

  3. Elin, your firefighter image looks stunning on this fabulous card. I love your details throughout the card, including the back! It was a pleasure to view your work. So glad to see your entry at the Crafts and Me digi team’s Use a New Image challenge. ~ Rose

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.