Kort til Yasmine

På tirsdag sendte jeg en pakke med ca 200 meter med twine nordover til Yasmine i Tromsø og det samme antall meter enda lenger nordover til Ronja (evt. Renate, kjært barn har visstnok mange navn) på Nordpolen, begge pakkene med medfølgende kort. Yasmine sitt har kommet frem, så nå tør jeg å vise det frem her.

En gjenganger på mine kort begynner å bli Pion Design, jeg skal innrømme at jeg liker de arkene veldig godt. Her har jeg imidlertid klart å kombinere arkene “Brevduvor” og “Små rosor” fra Från Mitt Hjärta II-kolleksjonen med et skikkelig dypdykk i restearkivet mitt. Det siste arket er nemlig “Carlyle” fra Manhattan-kolleksjonen til Autumn Leaves og er faktisk fra så langt tilbake som 2007!! Sommerfuglen kommer fra arket “Bårder” (Pion), mens den skjulte tagen er fra “Tagsark” (også det Pion).

Motivet er Rosie Posy og kommer fra Lili of the Valley. Som alltid er hun fargelagt med Copics, hun har fått noen prikker i kinnene med en Pilot Super Color White-penn (extra fine), blomstene har fått et lag med stickles, og rundt omkring motivet er det små prikker med liquid pearls. Har også stemplet litt fra “Grunge Corner”-platen fra LOTV i øvre venstre og nedre høyre hjørne med fargen Creamy Brown.

Her har jeg dratt ut tagen som egentlig skjuler seg bak motivet. Litt seam binding farget med Copics og en knapp i tillegg til litt håndskrevet tekst.

At jeg har samme oppsett på innsidene kommer vel ikke som noe sjokk. “Du er enestående..”-stempelet fra Stempelglede måtte bare være med, det samme gjelder alle perlene jeg har brukt fra Kaisercraft i fargene Bliss og Blush. Jeg lager sjelden kort uten halvperler merker jeg.

Enkel bakside. Stempel fra Stempelglede (bortsett fra de i hjørnene, som er de samme fra LOTV som jeg har brukt på resten), blomstene er en blanding av Kort og Godt og Magnolia, mens kakeservietten er fra Panduro.

Til slutt en titt på Copicsene som er brukt for å fargelegge motivet.

2 thoughts on “Kort til Yasmine

  1. Nydelige lekre farger ❤ Kjempe gossint! En har då mye å lære av deg! Gleder meg til å lage kort igjen, nå har formen vært elendig og derfor stopp i produksjon 😦 Men, moro når en er liggende å komme over blogger som denne med så mye lekkert og utrolig masse inspirasjon! …..selvom jeg ikke når dine høyder så plukker en med seg noen detaljer ❤ Heldig er Yasmin både md kortet og twin ❤ Kos deg videre, gleder meg til neste titt:):)

  2. Ja jeg er kjempeheldig :))
    Jeg må nok lage et kort med twine snart. Jeg må bare si det igjen, den var genialt innpakket, ferdig oppbevaring som det er lett å bruke av!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.