Taglommestaffelikommodekort

Et langt og litt vanskelig ord. Jeg har til og med googlet det, og fikk kun opp en annonse for fotokort på FotoKnudsen. Nå har jeg imidlertid laget et slikt taglommestaffelikommodekort. Jeg liker egentlig veldig godt staffelikort, de er enkle å lage, dekorative og sikkert litt mer stas å motta enn et vanlig 6×6-kort. Jeg har imidlertid en liten høne å plukke med vanlige staffelikort; de mangler skriveplass!!! Jeg har lekt Reodor Felgen og løst problemet ved å gjøre om selve staffeliet til en taglomme.

I tillegg har jeg satt hele staffelikortet på en liten kommode, så da er det både kort og pakke i ett (det er hvertfall plass til noe gøy i skuffen).

Selve lommen er sydd fast i panelet bak. Jeg prøvde først med wondertape, men jeg hadde laget tagen såpass stor at den ikke fikk plass nedi med noe annet enn en tynn kant med søm helt ytterst på kanten av panelet med motivet.

Motivet er “The Tramp” av Mo Manning, fargelagt (som alltid) med mine elskede Copics. Teksten har jeg laget i Photoshop og skal matche E49.

Fronten av tagen er laget med Coredinations i Walnut Stain. Jeg har kjørt en av embossingfolderne fra Artful Muse-settet til Tim Holtz gjennom Epic’en min og gått over med sandpapir. Bokstavene er Typeset fra Sizzlitz, også det Alterations fra TH. Forsterkningene rundt hullet har jeg lagd med Tiny tabs & tags die fra TH i rester fra Pion-arket “Stilig” fra Till Far-kolleksjonen, som jeg har brukt inni skuffen på kommoden. De små metalltannhjulene som jeg har satt inni de tørrembossede tannhjulene og som prikken over i’en kommer fra en eske full av knøttsmå tannhjul jeg kjøpte på Bikuben i fjor en gang, jeg har brukt de kjempemye, enda har jeg drøssevis igjen, jeg vet ikke hva de egentlig er til, noen som har peiling?? Litt seam binding i fargen cream farget med YG61 og senere dusjet med litt Copic cleaner før den har blitt farget med litt mer YG61. En brun knapp og litt naturfarget twine kjøpt på Jernia.

Skrivefeltet på tagen. ENDELIG har jeg fått somlet meg til å bruke filmstripen på minimuse-platen til TH, det var virkelig på tide og passet bra på et Charlie Chaplin-kort syns jeg. Den er stemplet med Memento i fargen Bamboo Leaves, tok ikke mer sverte på stempelet før jeg stemplet det andre trykket, kult med svakere effekt, ikke sant?? Nederst i høyre hjørne er det kaffesølstempelet fra den samme minimuse-platen, det er stemplet med Memento Rich Cocoa. Rundt kantene ellers har jeg brukt Inkidos “Splash”-stempel, det er lenge siden sist jeg har brukt det nå, så jeg begynte å savne det litt .

Stopperpanelet, som jeg velger å kalle det, er laget av mønsterarket “Blommor till Far” fra Pion Design (riktignok den siden av arket uten blommor).  Ellers har jeg vært ivrig på TH-produkter her, det er timpepieces (ok, kun én av de), game spinners, sprocket gears, hitch fasteners og long fasteners. “60” har jeg laget med qk-dies fra “Marisa”-alfabetet mitt i Bazzill i fargen “Brown”, 5 lag oppå hverandre!! Klokkene foran på skuffen er fra arket “Bårder” fra Till Far-kolleksjonen til Pion Design.

Oppi skuffen har jeg brukt “Stilig”-arket fra “Till Far”-kolleksjonen og “Gratulerer med dagen”-stempelet fra North Star Stamps stemplet med Memento Bamboo Leaves, den grønnfargen er fantastisk!! Oppi her er det plass til en liten ting, håper bare bestiller blir fornøyd med taglommestaffelikommodekortet mitt!!

En koselig liten tekst på undersiden, også fra minimuse-platen til TH, her ser du også “bena” som taglommestaffelikommodekortet står på; resten av mine hitch fasteners.

Som alltid en titt på tusjene jeg har brukt for å fargelegge motivet mitt.

Melder meg på hos CopicMarkerNorge med dette kortet, de vil nemlig se kort til ekte mannfolk, Charlie Chaplin bør kvalifisere!!

***

Dette kortet ble valgt til topp 3 hos CopicMarkerNorge.

7 thoughts on “Taglommestaffelikommodekort

 1. Hei
  Dette var virkelig ett flott prosjekt og veldig smart tenkt ut. Du har hatt litt av en jobb. Men resultatet ble jo bare knalltøfft. Jeg er faktisk veldig imponert. Motivet er jo bare så flott fargelagt.
  Tusen takk for at du deltar hos CMN og lykke til.
  Gunn 🙂

 2. Nydelig bidrag Elin og flott fargelegt motiv!
  Veldig flott kommode selvom navnet er veldig langt 😉
  Nydelig gjennomført

  Tusen takk for at du deltar hos Copic Marker Norge denne gangen og lykke til!
  Klemmer fra Jill

 3. Hei. Det er et nydelig kort/kommode. Du har også laget et i det nye ett trykk. Jeg falt fullstendig for det, og lurer på om du har en oppskrift? Har lyst til å lage et slikt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.