Kort med kommode igjen??

Det er ikke mange dager siden jeg la ut Charlie Chaplin-kortet mitt som var kort og kommode i ett. Her er det to separate biter, men de hører likevel sammen og ble begge to sendt til Ronja (eller Renate, for de som har lyst til å kalle henne det) på Nordpolen.

Lett å se at dette er et av den type kort som tidvis dukker opp her som egentlig er langt unna min normale stil, men som likevel er morsomme å lage en gang i blant. Og med stempelputer i flere farger lar det seg enkelt gjøre å mekke til slike. Her har jeg kun brukt to små stemper fra WMS og stempelputer i fargene Angel Pink, Parisian Dusk og Sweet Plum fra Memento, i tillegg til hvit, glatt bazzill, noen 3D-puter, en Parisian Dusk penn og en sommerfuglpunch fra MS. VELDIG enkelt. Men likevel effektfullt, syns nå jeg.

Det er virkelig ikke mye som skal til. Et stempel, noen 3D-puter og en sommerfuglpunch. Fargesammensetningen på dette kortet ser kanskje litt snodig ut, men det er nok en grunn til det også, bare vent og se..

Innsidene uten noe som helst pynt egentlig, bare en masse håndskrift og det samme stempelet som på utsiden, i samme farge som teksten, naturligvis.

Selv med et C&S-kort kan jeg ikke dy meg: jeg MÅ bare “pynte” alle sidene mine. Det er noe med meg som ikke klarer å la en side på et kort være helt tom.

Her finnes meningen bak galskapen i fargebruken på kortet. Det skal nemlig matche twine’n som ble sendt til Nordpolen, og “kommoden” jeg lagde som twine’n skal få lov til å bo i (så sant ikke Renate finner husly for twine’n et annet sted da).

Jeg tenkte først at jeg bare skulle la skuffene være vanlige skuffer, men da må man åpne og lukke skuffen for å ta inn og ut twine, og det er tungvint, hvem vil vel det?? Det endte opp med at jeg fant ut at jeg kunne bruke eyelets og træ tråden igjennom! Et par sommerfugler som pynt og vips! Ferdig kommode full av twine!

3 thoughts on “Kort med kommode igjen??

  1. Renate har overhodet ikke tenkt å finne annet husly til twine’n!! Dette er så genialt og pent at det finnes ikke ord for det!! Både kortet og kommoden har fått plass på bordet mitt, men jeg lurer på om jeg må flytte det, for jeg får jo ikke gjort annet enn å sitte å beundre dem! :o) Tusen tusen takk, søte deg!!
    Stoooor klem! :o)

  2. Stilig C&S kort 🙂 Du er en detaljfrik og utstyrsfrik..sistnevnte må du kanskje være for å få alle detaljene slik du ønsker hehe. Det er fascinerende hvordan du får alt til å matche..
    Den oppbevaringen var helt genial, min skal også få stå framme på scrappebordet 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.